Låt det bli en ny underbar tid för aristokratin

Fastighetsskatten... förmögenhetsskatten - liksom alla andra orättfärdiga skatter som bara syftar att driva adeln från sina traditionstyngda ättemarker - är äntligen på väg att förkrympa till inget mer än ett litet fult, skrynkligt och kommunistrött russin. Det här är en märkesdag för Sveriges Högvälborna Adel och alla förnuftsdyrkare i alla länder. Först försvann gåvoskattten och arvsskatten under den förra arbetarregimen men nu när de vita segrat gör de rent hus med alla konfiskatoriska skatter.
Var det verkligen så få som såg vad som händer med det här landet. Alla gamla fina traditioner höll på att duka under. Bara nyrika riskkapitalister skulle bo i slott tycktes som för något halvår sedan. Folk som inte vet något om slottstradition, som inte vet något annat än hur man räknar pengar. Avundsjukan mot oss som kan räkna vår ättelinje längre än till en smutsig bakgata på Söders höjder i början av 1900-talet har inte bara varit stor utan har ibland tett sig legitim. Avundsjuka har varit legitim i Sverige. Men inte längre. Ha! Nu kommer kontrarevolutionen. Nu kommer revolten mot Robespierre, mot Pariskommunen, mot Berlinmuren och mot pansarkryssaren. Era rödsmutsiga låtsasfanor - taffliga försök till att efterapa maktattribut - slokar i den svaga vinden.
Ädlingar över hela Sverige, låt oss gå samman och jaga ut slottsockupanterna ur våra slott. De har orättfärdigt, med stöd av tvivelaktiga aktivitetsbidrag från sina svågerpampar, befolkat ädlingarnas boningar. Låt oss riva ned fanorna, låt oss skrämma de unga örnarna, låt oss slå ungkommunisterna i bojor och gråssosarna på munnen. Låt det bli en ny underbar tid för aristokratin. Låt oss starta den nu!

OPERA SLOTT ADEL JAKT SNUS UPPLAND HISTORIA KÄRLEK

http://intressant.se/intressant/
http://nyligen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0